АНОНC: Зірки українського футболу зіграють проти збірної команди Мін’юсту - Фото

20 серпня 2016 року о 15:30 у м. Києві на стадіоні «Локомотив» (пров. Стадіонний, 10/2) відбудеться фінальна гра турніру з міні-футболу «Різні команди - єдина мета» з нагоди дня народження ДП «СЕТАМ» під егідою Міністерства юстиції України.

Призові місця у турнірі виборювали вісім команд з різних підрозділів та підприємств, що підпорядковуються Міністерству юстиції України. В тому числі команди ДП «СЕТАМ», ДП «Національні інформаційні системи України», Державної виконавчої служби України, Головного територіального управління юстиції у м. Києві, Головного територіального управління юстиції у Київській області, Координаційного центру безоплатної юридичної допомоги та дві команди від Міністерства юстиції України.

20 серпня за перше і друге місце у турнірі будуть грати команди Головного територіального управління юстиції у м. Києві й Головного територіального управління юстиції у Київській області. Третє призове місце буде розігране між командами ДП «СЕТАМ» та ДП «Національні інформаційні системи України».

Церемонію нагородження переможців турніру з міні-футболу «Різні команди - єдина мета» з нагоди дня народження ДП «СЕТАМ» під егідою Міністерства юстиції України проведе міністр юстиції України Павло Петренко.

Головною подією турніру стане благодійний матч між збірною командою Міністерства юстиції України за участю міністра Павла Петренка та генерального директора ДП «СЕТАМ» Віктора Вишньова та командою справжніх зірок українського футболу, до якої увійдуть Владислав Ващук, Юрій Дмитрулін, Володимир Рева, Віталій Косовський, Максим Шацьких, Олексій Михайличенко та інші.

Гості заходу зможуть зробити благодійний внесок для допомоги закладу, який потребує фінансової підтримки благодійників.

Будемо раді бачити Вас на цьому благодійному заході.