OpenMarket (ДП

Сьогодні, 14 вересня, генеральний ДП "СЕТАМ" Віктор Вишньов спільно з начальником ГТУЮ у Волинській області Олегом Тимченко та народним депутатом України Ігорем Алексєєвим безоплатно передали 7 нереалізованих конфіскованих авто: Volkswagen Passat, Mercedes-Benz C180, Volkswagen Golf, 1997 р.в.,Volkswagen Golf, 1994 р.в.,Volkswagen Golf Variant та два Opel Omega 1994 р.в.

Конфісковані на митниці за контрабанду авто у гарному стані та на ходу.

"Майно, яке стягується на користь держави й тричі не було продано на аукціоні, передається на розгляд спеціальної комісії, яка приймає рішення про подальшу безоплатну передачу майна, - розповів Віктор Вишньов. - Існує чіткий перелік установ та організацій, які можуть отримати таке майно: державні органи, соціальні установи, військові формування, дитячі будинки, у тому числі дитячі будинки сімейного типу та заклади пенітенціарної системи".

"До створення СЕТАМу ми б не змогли навіть потрапити на цей майданчик з автомобілями. Майно передавалося вже заздалегідь визначеним особам. Завдяки ініціативі Міністра юстиції Павла Петренка була започаткована відкрита система з безоплатної передачі де кожна структура, яка має на це право, може зайти на сайт у відповідний розділ, обрати майно і подати заявку на нього", - наголосив Народний депутат України Ігор Алексєєв.

Автомобілі безоплатно отримали - Рівненський зональний відділ Військової служби правопорядку Міністерства оборони України, Центр первинної медико-санітарної допомоги "Сімейний лікар" Широківської сільради Запорізького району Запорізької області, Волинський обласний Міністерства оборони України, Управління ДСНС у Кіровоградській області ДСНС України.

Порядок передачі на безоплатній основі:

https://setam.net.ua/bezoplatna-peredacha

Перелік майна для безоплатної передачі (постійно оновлюється): https://setam.net.ua/freetransfers

OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.

Веб-сайт OpenMarket:om.gov.ua   

Сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/setam.gov