OpenMarket (ДП “СЕТАМ”) продає Городоцький молочно-консервний комбінат за 13,6 млн грн - Фото

OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) продає Цілісний майновий комплекс Городоцького молочно-консервного комбінату, загальною площею 12838.2 кв.м.

Продається цілісний майновий комплекс загальною площею 12838.2 кв.м, що розташований за адресою: Хмельницька область, Городоцький район, м. Городок, провулок Молочноконсервний, будинок 1.

Комплекс складається з адміністративного побутового комплексу, столярної майстерні, мойки автоцистерн, складу цукру, дільниці згущеного молока, цільномолочного цеха, цеху лактози загальна площа та інших приміщень.

Цільове призначення земельної ділянки - для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

“Комбінат займався переробленням молока та виробництво сиру, виробництвом морозива. Інвесторам він цікавий як в плані відновлення основної діяльності та як промисловий майданчик”, - зазначив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов.

Опис лоту: https://setam.net.ua/auction/304133
Стартова ціна: 5 877 713.20 грн.
https://setam.net.ua/auction/304214
Стартова ціна: 7 871 626.29 грн.

Дата проведення аукціону: 10 жовтня 2018 року

OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.
Веб-сайт OpenMarket: om.gov.ua
Сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/setam.gov