OpenMarket (ДП СЕТАМ) продав елітні арештовані авто передані Агентством з розшуку та менеджменту активів - Фото

20 листопада завершилися торги по продажу 5 автомобілів елітних марок, які було передано в рамках співпраці OpenMarket (ДП “СЕТАМ”) з Національним агентством України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

«Радий повідомити, що OpenMarket успішно продав автомобілі, які нам було передано Агентством з розшуку та менеджменту активів. При чому, усi авто було продано з пiдвищенням цiни. Наша система вкотре довела свою ефективнiсть i готова до наступних лотiв», - розповів генеральний директор ДП “СЕТАМ” (OpenMarket)  Віктор Вишньов.

MERCEDES GL500 був проданий за - 1 419 504 грн. Ціна у ході торгів зросла на - 80 349 грн.

BMW X6 був проданий за 2 215 071 грн. Ціна у ході торгів зросла на - 84 926 грн.

TOYOTA CAMRY 2012 року випуску була проданий за - 543 182 грн. Ціна у ході торгів зросла на - 35 535 грн.

TOYOTA CAMRY 2013 року випуску була проданий за - 535 027 грн. Ціна у ході торгів зросла на - 11 000 грн.

BMW Alpina - не було продано у зв’язку з відсутністю ставок.

 

OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.

АРМА (Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів) -  є центральним органом виконавчої влади зі спеціальним статусом, уповноваженим на  формування та реалізацію державної політики у сфері виявлення та розшуку активів, які можуть бути арештовані у кримінальному провадженні, а також  управління активами, які арештовані у кримінальному провадженні.

Веб-сайт OpenMarket: https://setam.net.ua/

Сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/setam.gov