OpenMarket (ДП “СЕТАМ”) продав логістичний центр «Арктика» під Києвом за рекордні 195 млн грн - Фото

OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) продав найдорожчий лот у своїй історії - логістичний центр «Арктика» у с. Софіївська Борщагівка за 195 010 000.00 грн.

«Арктика» - лот добровільного продажу ПАТ «Ощадбанк».

Центр був введений в експлуатацію в листопаді 2011 року і надає послуги зберігання, переміщення і сортування товарів найширшого асортименту.

Об'єкт забезпечує надання в одному місці повного спектра послуг вантажного митного комплексу (митно-ліцензійного складу, автомобільного термінала, складу тимчасового зберігання) з оформленням партії товару за 24 години.

На продаж виставлялися об’єкти нежитлової нерухомості загальною площею 21 461,2 кв. м, обладнання та земельні ділянки загальною площею 4,9752 га. 

“Сучасний та високотехнологічний логістичний центр «Арктика» знайшов свого покупця за 195 млн. грн. Ми швидко подолали свій попередній рекорд, 170 млн грн, що був встановлений лише кілька тижнів тому. Продаж доводить: OpenMarket з його величезною базою покупців – ефективний інструмент для продажу великих активів”, - зазначив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов.

Посилання на торги - https://setam.net.ua/auction/312870

OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.

Веб-сайт OpenMarket: om.gov.ua

Сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/setam.gov