OpenMarket продав арештоване авто боржника через несплату комунальних послуг - Фото

На майданчику OpenMarket (Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) за рахунок реалізації арештованого автомобіля погашено заборгованість користувача послугами теплопостачання у Миколаївській області.

Загальна сума заборгованості боржника перед ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» складала 15 тис гривень. Автомобіль боржника «MAZDA» 3, 2007 року випуску, було описано виконавчою службою та виставлено на електронні торги OpenMarket зі стартовою ціною 72 050 грн й успішно продано з приростом ціни у 51%.

Посилання на аукціон - https://setam.net.ua/auction/396795

«Накопичуєте борги за комунальні послуги – будьте готові, що ваше майно може бути арештовано і продано на OpenMarket. Після вирахування заборгованості та виконавчого збору - решту суми від продажу буде повернуто боржнику. Тому закликаю всіх громадян – своєчасно сплачуйте комунальні послуги і у вас не буде проблем з виконавчою службою», - повідомив в.о. генерального директора ДП «СЕТАМ» Микола Писанчин.

OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.

Веб-сайт OpenMarket: https://setam.net.ua/

Сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/setam.gov/