OpenMarket продав найдорожчий лот за період роботи: Кузьминецький цегляний завод за 170 млн грн  - Фото

OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерстваюстиції України) продав найдорожчий лот усвоїй історії - комплекс будівель цегельного заводу170 млн грн.

Продавцем виступив Чеський експортний банк (CEB), чиї інтереси в Україні представляє «Адвокатська компанія Гвоздій та Оберкович»,

На аукціон було виставлено комплекс будівель цегельного заводу площею понад 15 тис.  кв. м, земельна ділянка площею 3,0087 гектара, та рухоме майно (устаткування та обладнання).

“Продаж заводу - чергове підтвердження ефективності OpenMarket для реалізації банківського майна.  Адже це найбільша сума, яку отримував за 1 лот будь-який вітчизняний державний електронний аукціон. В цілому, ми продали непрофільних банківських активів на понад 700млнгрн. Й будемо надалі розвивати співпрацю з банками”, - зазначив генеральний директор ДП «СЕТАМ» OpenMarketВіктор Вишньов.

Хід торгів: https://setam.net.ua/auction/304499 

Посилання на оглядовий відеоекскурс об’єкту (аерозйомка), який підлягає продажу: https://youtu.be/VZEUZCK5Puk 

OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України)- це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.

Чеський експортний банк  - спеціалізована банківська установа, створена для державної підтримки експорту, прямим і непрямим власником якого є держава. Банк був заснований в 1995 році і є невід'ємною частиною системи державної експортної політики Чеської Республіки.

Веб-сайт OpenMarket: om.gov.ua