OpenMarket Вугілля продав першу партію газового вугілля - Фото

Державний онлайн-аукціон OpenMarket продав 300 тон вугілля марки Г за 400 тис грн.

28 лютого відбувся аукціон з продажу вугільної продукції марки Г (Г2) крупністю 0-200мм у кількості 300 тон за 401 001 грн.

Місцезнаходження майна: Донецька область, місто Вугледар, Державне підприємство "Шахта ім. М.С. Сургая".

Опис лоту: https://setam.net.ua/auction/333405

OpenMarket Вугілля – це онлайн аукціон з продажу вугілля, який відкриває доступ на ринок вугілля всім охочим (процес участі максимально простий), розкриває показники щодо об’ємів продажу, ціни та попиту на вугілля та відкриває дані для учасників ринку.

Проект реалізовано за підтримки наданої проектом «Прозорість та підзвітність в державному управлінні та послугах» (TAPAS), що фінансується урядами США та Великобританії і виконується Фондом «Євразія», спільно з Фондом Східна Європа та 1991 Open Data Incubator.

«Проект OpenMarket Вугілля відкриває ринок вугілля та переводить продажі в онлайн. Це дозволяє безпосередньо поєднати надавачів послуг з опалення або підприємства, які використовують вугільну продукцію, із продавцями», - розповів генеральний директор ДП «СЕТАМ» (OpenMarket) Віктор Вишньов.

OpenMarket - це простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.

Веб-сайт OpenMarket Вугілля: https://setam.net.ua/coal

Сторінка OpenMarket у Facebook: https://www.facebook.com/setam.gov