Прес-анонс СЕТАМ став першим у світі аукціоном на блокчейн - Фото

 

ДП “СЕТАМ” (система електронних торгів арештованим майном) перейшла на технологію захисту і зберігання баз даних Blockchain.

6 вересня 2017 року о 15:00 відбудеться презентація першої в світі системи аукціонів, що використовує інноваційну криптографічну технологію Blockchain, яку впровадило державне підприємство “СЕТАМ”.

В ході презентації ви зможете:

  • Довідатися про переваги та особливості використання Blockchain.

  • Поспілкуватися з представниками BitFury, американської багатопрофільної блокчейн-компанії, найбільшого за межами Китаю промислового майнера, розробника програмного і апаратного забезпечення для роботи з блокчейном «біткойн».

  • Вперше в історії особисто взяти участь в електронному аукціоні з використанням блокчейн

Учасники: Міністр юстиції України Павло Петренко, генеральний директор ДП “СЕТАМ” Віктор Вишньов, голова Державного агентства з питань електронного урядування Олександр Риженко, співзасновник міжнародної компанії BitFury Валерій Вавілов, виконавчий директор “Фонду Східна Європа” Анна Дерев’янко.

Місце: Creative quarter (ТРЦ "Гулівер", Спортивна площа 1а, Вежа Б (з боку Палацу спорту, 12 поверх).

Акредитація до 12:00, 6 вересня за телефоном: 044 229 49 62, Володимир або за гугл-формою: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdN_fodWp9FSXkhKbfqXaK8XFqsxpxd0KP4Mx3OvuJoWtj0JA/viewform

Blockchain є сучасною технологією розподільних даних, ідея якої полягає у функціонуванні без централізованого керівництва. Використання блокчейну забезпечує можливість функціонування систем без посередників, що дозволяє підвищити швидкість транзакцій, суттєво зменшити витрати та запобігти корупції. Захист та збереження даних здійснюється за допомогою потужних криптографічних алгоритмів.

СЕТАМ (система електронних торгів арештованим майном) - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації арештованого майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 р.

Веб-сайт системи СЕТАМ: https://setam.net.ua

Сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/setam.gov

 

З повагою, прес-служба ДП “СЕТАМ”

v.shuida@setam.net.ua

Тел.: 093 811 47 50, 044 229 49 62