Приватбанк через OpenMarket продає адміністративно-громадський комплекс у центрі Дніпра поруч з будинком Брежнєва - Фото

Приватбанк на електронному аукціоні OpenMarket (ДП «СЕТАМ») продає адміністративно-громадський комплекс у Дніпрі за стартовою ціною - 97 946 400 грн.

На торги виставлено ½ частка та ½ частка адміністративно-громадського комплексу за адресою: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вулиця Крутогірний узвіз, 1, загальною площею 5575,5 кв.м.

На території комплексу знаходиться також історична будівля садиба генсека ЦК КПРС Леоніда Брежнєва. Це була його офіційна резиденція. Також у будівлі проживав відомий радянський партійний і державний діяч Мендель Марковович.

До приміщення будівлі підведено: електропостачання, водопостачання, каналізація. Вид опалення - централізоване. Обтяження відсутні.

Інфраструктура: Комплекс розташований в центральному районі міста. Неподалік розташовані набережна міста, супермаркети «АТБ», «Varus» «МОСТ-Cіті», відділення банків, розважальні заклади. Високий клієнтопотік. Зручна транспортна розв'язка.

Дата проведення аукціону: 4 лютого 2020 року.

Посилання на лот: https://setam.net.ua/auction/405276

«Лот є дуже привабливою інвестицію і тому думаю на нього буде великий попит серед місцевих бізнесменів. Можливо також, хтось захоче купити будівлю саме через садибу Брежнєва», - повідомив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов.

OpenMarket (Державне підприємство «СЕТАМ») - це простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.

Веб-сайт OpenMarket: om.gov.ua

Сторінка OpenMarket у Facebook