СЕТАМ розпочав навчальний курс «Весільний церемоніймейстер» - Фото

Вперше на державному рівні у ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України стартував навчальний курс «Весільний церемоніймейстер».

Майже рік ДП «СЕТАМ» є учасником пілотного проекту Міністерства юстиції «Шлюб за добу». 

За підтримки Мін’юсту було запрошено команду найкращих професіоналів у цьому напрямку та створено навчальний курс – «Весільний церемоніймейстер». Курс призначений для фахівців, що організовуватимуть весільну церемонію, та триватиме 3 тижні (8 занять по два рази на тиждень).

По завершенню навчання кожен учасник отримає диплом про проходження даного курсу, а кращі будуть внесені до бази церемоніймейстерів.

 «Ми - новатори, ми крокуємо в ногу з часом. Найкращі спеціалісти з величезним досвідом розробили даний курс для того, щоб на державному рівні з’явились дійсно кваліфіковані церемоніймейстери шлюбної церемонії. Адже скільки було нарікань щодо проведення саме урочистої церемонії одруження. Ми прагнемо, щоб реєстрація шлюбу була не тільки швидкою, але й професійно оформленою», - зазначив директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов на відкритті курсу «Весільний церемоніймейстер».

Куратор проекту «Шлюб за добу» Ольга Черналівська наголосила: «Такого ще в історії незалежної України не було. З кожним роком наречених, які бажають в день весілля відвідати ВДРАЦС, щоб зареєструвати шлюб – зменшується. Потрібні професійні церемоніймейстери, які б могли проводити весільну церемонії на тих  локаціях, які подобаються нареченим».

Нагадуємо, 29 липня 2016-го в Україні запустили пілотний проект «Шлюб за добу», завдяки чому пари можуть не чекати місяць, а одружитися відразу через 24 години після подачі всіх потрібних документів. Проект, направлений на забезпечення реалізації гарантованого державою права на шлюб. З моменту запуску в рамках пілотного проекту станом на 02 грудня 2018 року було проведено 51 114 реєстрацій шлюбів

Кохайтесь, а про державну реєстрацію шлюбу та проведення весільної церемонії подбає Мін’юст спільно з ДП «СЕТАМ»!

 

ДП «СЕТАМ» - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.

Веб-сайт OpenMarket: https://om.gov.ua

Сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/setam.gov