СЕТАМ видав сертифікати випускникам курсу «Весільний церемоніймейстер» - Фото

Вперше на державному рівні у ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України провели навчальний курс «Весільний церемоніймейстер».

Майже рік «СЕТАМ» є учасником пілотного проекту Міністерства юстиції «Шлюб за добу».

Було запрошено команду найкращих професіоналів.

В кінці успішного навчання кожен з 13-ти учасників отримав сертифікат про проходження курсу, а кращі будуть внесені до бази церемоніймейстерів.

Курс призначений для фахівців, що організовуватимуть весільну церемонію, й тривав 3 тижні (8 занять по 2 рази на тиждень).

Як зазначив заступник гендиректора ДП «СЕТАМ» Денис Левін: «Ми раді вітати випускників перших державних курсів. Весільна церемонія – важлива частина наших традицій. А свобода вибору місця проведення церемонії – ознака часу та дерегуляційних процесів у державі».

Куратор проекту «Шлюб за добу» Ольга Черналівська зазначила: «Тепер молоді подружжя зможуть організувати церемонію в зручний час та в зручному місці. Та бути впевнені у високому рівні організації».

29 липня 2016-го Мін’юст запустив пілотний проект “Шлюб за добу”, завдяки чому пари можуть не чекати місяць, а одружитися відразу через 24 години після подачі всіх потрібних документів. З моменту запуску в рамках пілотного проекту станом на 16 грудня 2018 року було проведено 51 904 реєстрацій шлюбів Проект, направлений на забезпечення реалізації гарантованого державою права на шлюб.

ДП “СЕТАМ” - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.

Веб-сайт OpenMarket: https://om.gov.ua

Сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/setam.gov