СЕТАМ випустив групу кваліфікованих церемоніймейстерів - Фото

Метою навчального курсу є, з одного боку, популяризація серед спеціалістів, що займаються організацією урочистих церемоній шлюбу сервісу Міністерства юстиції України «ШЛЮБ ЗА ДОБУ», а з іншого - підготовка нових спеціалістів з організації весільних церемоній, які надалі змогли б взяти участь у реалізації та популяризації сервісу.

 

Курс призначений для фахівців, що організовуватимуть весільну церемонію.

Спікерами другого курсу виступили відомі церемоніймейстери, ведуча телеканалу 1+1 (проект “Одруження наосліп”) Катерина Краснікова та координатор напрямку “Шлюб за добу” у ДП “СЕТАМ”, ведуча (програма “Чотири весілля” на 1+1) і організатор весільних церемоній Ольга Черналівська.

Програма навчального курсу була комплексною та охоплювала такі дисципліни як ораторська майстерність, психологія, режисура, менеджмент.

Крім того, курс навчання містить в собі безліч практичних завдань, оскільки без відпрацювання практичних навичок, стресових ситуацій, які все ж таки трапляються під час організації урочистих церемоній - гарного фахівця не підготувати.

Координатор проекту «Шлюб за добу» Ольга Черналівська зазначила: «Унікальна група ведучих весільної церемонії, кожен слухач продемонстрував на фінальному іспиті свою церемонію в неймовірно короткий термін. Частина студентів вже є професійними церемоніймейстерами, а частина мала опанувати навички за лічені дні. Приємно було також бачити серед слухачів курсу чоловіка - це руйнує стереотипи, що церемоніймейстером може бути тільки жінка».

«Я пишаюся увагою до нашого курсу та кваліфікацією учасників!
Даний курс дає можливість нашим випускникам не тільки отримати в рамках навчання теоретичні знання та практичні навички від кваліфікованих ведучих, а і долучилися разом з командою СЕТАМ до реалізації Пілотного проекту Міністерства юстиції «ШЛЮБ ЗА ДОБУ» , - зазначив заступник генерального директора ДП «СЕТАМ» Денис Левін.

29 липня 2016-го в Україні запустили пілотний проект "Шлюб за добу", завдяки чому пари можуть не чекати місяць, а одружитися відразу через 24 години після подачі всіх потрібних документів.

Проект, направлений на забезпечення реалізації гарантованого державою права на шлюб. 

ДП “СЕТАМ” - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.

Веб-сайт OpenMarket: https://om.gov.ua

Сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/setam.gov