Стартував другий набір на державні навчальні курси “Весільний церемоніймейстер” - Фото

Державне підприємство “СЕТАМ” розпочинає другий набір на державні навчальні курси “Весільний церемоніймейстер”.

Метою навчального курсу є, з одного боку, популяризація серед спеціалістів, що займаються організацією урочистих церемоній шлюбу сервісу Міністерства юстиції України «ШЛЮБ ЗА ДОБУ», а з іншого - підготовка нових спеціалістів з організації весільних церемоній, які надалі змогли б взяти участь у реалізації та популяризації сервісу.

Курс розробляли справжні професіонали своєї справи. На учасників чекає інтенсив з 8 теоретичних та практичних занять, який триватиме протягом місяця. Куратором другого курсу виступають відомі церемоніймейстери, ведуча телеканалу 1+1 (проект “Одруження наосліп”) Катерина Краснікова та координатор напрямку “Шлюб за добу” у ДП “СЕТАМ”, ведуча (програма “Чотири весілля” на 1+1) і організатор весільних церемоній Ольга Черналівська.

“Курси розпочнуться 5 березня. Кількість місць обмежена, тому раджу поспішити з реєстрацією. По закінченню навчання учасники отримають сертифікат, який даватиме право офіційно проводити весільну церемонію і реєструвати шлюб”, - наголосив генеральний директор ДП “СЕТАМ” Віктор Вишньов.

Програма навчального курсу є комплексною та охоплює такі дисципліни як ораторська майстерність, психологія, режисура, менеджмент, оскільки якісна організація весільної церемонії буде вимагати від церемоніймейстера знань в усіх цих галузях.

Крім того, курс навчання містить в собі безліч практичних завдань, оскільки без відпрацювання практичних навичок, стресових ситуацій, які все ж таки трапляються під час організації урочистих церемоній - гарного фахівця не підготувати.

Реєстрація та додаткова інформація за телефоном +380 (66) 852 53 42

Нагадаємо, 29 липня 2016-го Мін’юст запустив пілотний проект “Шлюб за добу”, завдяки чому пари можуть не чекати місяць, а одружитися відразу через 24 години після подачі всіх потрібних документів. З моменту запуску в рамках пілотного проекту станом на 22 лютого 2019 року було проведено 56 089 реєстрацій шлюбів Проект, направлений на забезпечення реалізації гарантованого державою права на шлюб.

ДП “СЕТАМ” - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.

Веб-сайт OpenMarket: https://om.gov.ua

Сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/setam.gov