Тепер на СЕТАМ можна торгуватися з телефону - Фото

Державне підприємство "СЕТАМ" запустило власний мобільний додаток на основі операційної системи iOS для смартфонів та електронних планшетів Apple (iPhone/ iPad).

Отже, відтепер, щоб взяти участь в аукціоні на СЕТАМ, достатньо мати під рукою лише телефон з мобільним додатком. Важливо, що цей програмний продукт жодним чином не поступається своїм функціоналом самому веб-сайту системи СЕТАМ.  Навіть більше, програмістам у межах цього мобільного додатку вдалось реалізувати удосконалення для користувачів електронної системи СЕТАМ.

 А саме:

  • В мобільному додатку вдосконалена система пошуку. Цікавий лот можна знайти як за ключовим словом, так і за номером лоту. При цьому пошук лоту здійснюється в одному рядку – це зручно. 
  • У користувачів мобільного додатку з’явилася можливість додавати лоти в «обране». На веб-сайті системи СЕТАМ такої функції ще немає.

"Ідея розробки та впровадження мобільного додатку для користувачів СЕТАМ у нас виникла одразу після отримання системи електронних торгів у наше управління. Й сьогодні ми можемо заявити, що після довгих місяців розробки та тестування системи мобільний додаток готовий до використання. Ближчим часом з’явиться версія додатку для  Android. Всі мобільні додатки для наших користувачів будуть, звісно, безкоштовні", - повідомив генеральний директор ДП "СЕТАМ" Віктор Вишньов.

 

Скачати його можна у магазині  App Store, який містить усі додатки до мобільних телефонів iPhone та планшетів iPad.  Завантажити мобілний додаток СЕТАМ