Укргазбанк виставив на повторні торги в СЕТАМ 106 лотів зі зниженими цінами - Фото

Акціонерне товариство «Укргазбанк» виставив на продаж через OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції) нерухомість, земельні ділянки майже по всій Україні на загальну стартову суму 385 322 391 грн.

Продаж активів Укргазбанку проходить за Порядком проведенням повторних електронних торгів з закритими ставками. Учасники ставлять закритті цінові пропозиції (особливі ставки), які після завершення аукціону відкриваються. Перемагає учасник, який зробив найбільшу ставку.
Торги по всім 106-ти лотам банку відбудуться 15 жовтня 2020 року.


«Наш майданчик вже показав свою ефективність продавши активів банку на 1,44 млрд грн. Враховуючи зниження ціни на повторно виставлені лоти думаю на них швидко знайдуться покупці. Нагадаю у OpenMarket найбільша база користувачів серед електронних аукціонів в Україні - понад 80 тисяч», - наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Повний перелік лотів та деталі за посиланням:
https://bit.ly/3386FQm
https://bit.ly/369sdhD


Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет з використанням технології Blockchain. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 12,9 млрд грн.