Віктор Вишньов: “СЕТАМ - ефективний майданчик для продажу банківських активів”  - Фото

Сьогодні, 6 червня у генеральний директор ДП “СЕТАМ” Віктор Вишньов зустрівся з журналістами центральних ЗМІ на прес-сніданку.


За філіжанкою кави Віктор Михайлович розповів про перспективи торгів, цікаві об’єкти та скандальні лоти у банківській сфері.

Зокрема, гендиректор ДП “СЕТАМ” розповів про співпрацю з ”Укргазбанком”, який виставив на торги 180 об’єктів нерухомості з балансу банку.

“Завдяки плідній співпраці з “Укргазбанком” було вже реалізовано активів на суму 157 млн гривень,  -  зазначив Вишньов. - Економічна криза,  суттєво збільшила ринок банківських активів, масова неплатоспроможність позичальників та очищення банківського ринку створили величезний новий ринок – ринок продажу активів.  Перед банками стоїть виклик – організувати продаж ефективно та вигідно, за рахунок якнайширшої конкуренції. Державна система СЕТАМ - найдосвідченіша у питанні продажу нетипових активів і тому у нас постійно зростає пакет клієнтів”.


В рамках програми добровільного продажу підприємство співпрацює із такими банками як: ПАТ “ВТБ БАНК”, ПАТ “Державний ощадний банк України”, ПАТ АБ “Украгазбанк”, ПАТ “ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК”, ПАТ “БАНК КРЕДИТ ДНІПРО”,   ПАТ “БМ БАНК”, АТ “ПІРЕУС БАНК МКБ”.