Віктор Вишньов відвідав з робочим візитом Луганську область - Фото

25 травня генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов відвідав з робочим візитом Луганську область.
Перебуваючи на Луганщині він зустрівся з начальником та співробітниками Головного територіального управління юстиції, де обговорив питання роботи філіалу, збільшення об’ємів продажів та зберігання арештованого майна.

«Молодий та енергійний колектив юстиції Луганської області активно працює над впровадженням реформ, не зважаючи на те, що більшість співробітників є переміщеними особами»,  - зазначив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов.

Потім директор СЕТАМ відвідав позиції українських військових на передовій і розповів командирам про проект безоплатної передачі арештованого майна запроваджений новою командою Міністерства юстиції України.


«Від військової частини потрібна тільки заявка на той або інший лот розміщений в розділі безоплатна допомога на нашому сайті. Ви можете отримати все вам необхідне, починаючи від запальничок і закінчуючи автівками та обмундируванням», – повідомив Вишньов.

Військові подякували керівнику ДП «СЕТАМ» за підтримку і що він не побоявся особисто приїхати щоб розповісти про можливість отримання такої допомоги для української армії.

Після зустрічі з захисниками Вишньов відвідав Новотошківську школу. Учбовий заклад, який у період активних бойових дій постійно обстрілювався бойовиками з реактивних установок «Град» та важкої артилерії.  

Поспілкувавшись з директоркою Новотошківської школи та керівником районної військово-цивільної адміністрації Віктор Михайлович подарував для дітей українські підручники та художню літературу.

«Ми привезли українські художні книжки, які допоможуть дітям розвиватися та, маю надію, потрохи забути те жахіття, яке вдалося їм пережити» - зазначив керманич СЕТАМу.

Крім того, у Луганській обласній військово-цивільній адміністрації відбулась зустріч та прес-конференція з заступником голови ОДА Юрієм Клименко на якій було прийнято рішення про підписання меморандуму про співпрацю в сфері реалізації майна органів місцевого самоврядування та безоплатної передачі арештованого майна сім’ям, які постраждали через російську агресію на Сході України.