19 млрд грн заробило ДП «СЕТАМ» для держави та продавців - Фото

Державним підприємством «СЕТАМ» (Міністерства юстиції) на електронному аукціоні OpenMarket було реалізовано майна на загальну суму 19 163 661 893 грн.

Починаючи з 2014 року через систему було проведено 77 324 успішних аукціони.

Завдяки конкуренції на торгах наші продавці додатково отримали 2 016 989 298 грн. Середнє зростання ціни по реалізованим лотам — 11,8%.

База користувачів аукціону є однією з найбільших в Україні. На сьогодні це 95 304 учасники і кожного дня додаються нові.

Найбільше лотів (66,9% від загальної чисельності) на онлайн-аукціонах було продано від Державної виконавчої служби та приватних виконавців.

Повна статистика по продавцях за весь час:

Серед категорій, з проданого майна, найбільше було реалізовано об'єктів нерухомості та транспортних засобів. Повна статистика по категоріях за весь час:

«Ми продовжуємо працювати, продаючи для наших контрагентів та наповнюючи державний бюджет. Розвиваючи економіку, ми робимо свій вклад у нашу спільну перемогу. З початку воєнного стану було проведено понад 1 367 успішних аукціонів на майже 1 мільярд гривень. Цей показник вдалося досягти завдяки злагодженій роботі наших професійних співробітників та контрагентів. Окремо хотів би подякувати користувачам системи і контрагентам за довіру та вибір нашого майданчика, адже ви приклад для інших, хто ще не долучився», - зазначив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.