АГРОПРОДСЕРВІС розпочав продавати майно на електронних аукціонах OpenMarket - Фото

Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції уклало угоду з ПАП «АГРОПРОДСЕРВІС» щодо реалізації майна через електронний аукціон OpenMarket.

ПАП «Агропродесервіс» — одна з найбільших компаній Тернопільщини, що займається рослинництвом, тваринництвом, птахівництвом, насінництвом, працює у сфері послуг (збір та сушіння зерна) в яку входить ТОВ «Тернопільський м’ясокомбінат» та мережа магазинів «С-М». Земельний банк компанії становить близько 37 тис. га посівної землі.

Першими лотами в системі стали будівлі та обладнання загальною вартістю 8 181 910 грн. В перелік майна входять нежитлова будівля та споруда свинокомплексу, обладнання призначене для перемелювання м'яса та інших продуктів, коптильня та інше.

Майно буде реалізовуватися на класичному англійському аукціоні (на підвищення ціни).

«Агрокомпанії все частіше виставляють своє майно через наш аукціон в рамках добровільного продажу. Це результат багатьох успішних аукціонів з продажу елеваторів, комбайнів, тракторів тощо. Запрошую і інші агрокомпанії долучатися до ефективних продажів на OpenMarket», — наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Посилання на аукціони з детальною інформацією: https://bit.ly/3mogK5l

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Загальна сума продажу з початку роботи 17,4 млрд грн.