АТ «Банк Альянс» розпочало продаж майна через ДП «СЕТАМ»  - Фото

АТ «Банк Альянс» розпочало співпрацю з ДП «СЕТАМ» (Міністерства юстиції України) – державною системою електронних аукціонів з продажу арештованого і банківського майна.

Першими лотами у системі стали приміщення у м. Київ на вулиці Звіринецькій, 59.

Приміщення з 1-го по 6-те та тераса (групи приміщень №249) – офіс
Загальна площа: 326 кв.
м
Ціна за 1 м²: 101 226 грн
Стартова ціна: 33 000 000 грн

Приміщення № 245
Загальна площа лота: 84,2 кв.
м
Ціна за 1 м²: 100 950 грн
Стартова ціна: 8 500 000 грн

«Вітаю нашого нового партнера з першими лотами у системі. Аукціони стартують у серпні, тому у наших покупців є час ознайомитись з майном, зареєструватись на аукціон та сплатити гарантійний внесок для участі. Виставлені на продаж приміщення мають велику площу, що є додатковою перевагою для великих компаній, які шукають собі офіс», – зазначив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 20,7 млрд грн.

АТ «Банк Альянс» — український банк у формі акціонерного товариства, який є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, членом Незалежної асоціації банків України та офіційним членом Європейської Бізнес Асоціації (EBA). Центральний офіс розташований у Києві.