Банк «Конкорд» реалізував через СЕТАМ 4 земельні ділянки та 2 будинки у Дніпропетровській області  - Фото

АТ «АКБ «КОНКОРД» продав через ДП «СЕТАМ» (Міністерства юстиції України) з перших аукціонів 4 земельні ділянки та 2 будинки у Дніпропетровській області, с. Миколаївка-1. Загальна сума продажу складає 316 002 грн.

Найдорожче було продано житловий будинок з господарськими будівлями, спорудами та земельною ділянкою. Лот було реалізовано за 83 001 грн.

Ознайомитись з перебігом торгів можна за посиланням.


«Ми тільки розпочали співпрацю з банком, а вже було реалізовано 6 з 9 виставлених на продаж лотів. Це вкотре підтверджує, що наш аукціон є ефективним інструментом для продажу банківських активів. А лоти, які не були реалізовані с перших торгів, можуть бути успішно продані з наступних», – зазначив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 20,3 млрд грн.

АТ «АКБ «КОНКОРД» - український комерційний банк, зареєстрований 7 серпня 2006 року. Згідно з класифікацією НБУ розмір активів цієї фінустанови відповідає III групі банків.