Банк «Конкорд» розпочав співпрацю з ДП «СЕТАМ» - Фото

АТ «АКБ «КОНКОРД» розпочав співпрацю з ДП «СЕТАМ» (Міністерства юстиції України) – державною системою електронних аукціонів з продажу арештованого і банківського майна.

Першими лотами
у системі стала нерухомість, а саме складські приміщення, транспортна дільниця у Закарпатській області, земельні ділянки та будинки у Дніпропетровській області. Ознайомитись з лотами та зареєструватися на аукціони можна за посиланням: https://bit.ly/3OA5i5f

Через е-аукціон OpenMarket банк має можливість ефективно очищати баланс та продавати свої непрофільні активи, конвертуючи їх у кошти. Продаж здійснюватиметься на класичних аукціонах без зниження ціни (англійський) та аукціонах, на яких ціна автоматично (покроково) знижується до граничної вартості, допоки хтось з учасників торгів не зупинить зниження своєю ставкою (голландський). Покупцями майна на онлайн-аукціонах можуть стати усі бажаючі, що зареєструються у системі продажів OpenMarket.

«Вірю, що ця співпраця принесе взаємну вигоду як для банку, так і для наших покупців. Банк зможе оптимізувати свій портфель та залучити нових клієнтів, а наші покупці можуть отримати різноманітне майно за ринковими цінами», – зазначив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 20,2 млрд грн.

АТ «АКБ «КОНКОРД» - український комерційний банк, зареєстрований 7 серпня 2006 року. Згідно з класифікацією НБУ розмір активів цієї фінустанови відповідає III групі банків.