Банк Кредит Дніпро продає на голландському аукціоні частину елеватора в Полтавській області  - Фото

АТ «Банк Кредит Дніпро» продає на голландському аукціоні через систему електронних торгів OpenMarket (Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) частину елеватора.

Майно банку реалізується за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій (голландський аукціон). Гранична вартість за лот складає 42 000 000 грн.

Об’єкт має потужність одноразового зберігання зернових до 35 тисяч тонн та знаходиться в Полтавській області, с. Юсківці. Частина елеватора продається разом з обладнанням та знаходиться на земельній ділянці площею 0,7 га.

Об’єкт включає:

- складські потужності по прийманню та зберіганню с/х продукції;

- 4 склади силосного типу для зберігання зерна;

- механізовані склади оснащені всім необхідним обладнанням.

Елеватор побудований у 2011-2012 рр.

«Аукціон за частину елеватора стартує 31 січня, тому у всіх охочих ще вдосталь часу, щоб подати заявку на участь в торгах. Ознайомитися з елеватором та уточнити деталі можна записавшись на перегляд за контактами вказаними в описі лоту», — наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Точна адреса лоту: Полтавська обл., Лохвицький р-н, с. Юсківці, вул. Зелена, 1а

Посилання на аукціон: setam.net.ua/auction/505324

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 17,69 млрд грн.