Банк Кредит Дніпро продав через аукціон OpenMarket приміщення у Києві за 25,2 млн грн  - Фото

АТ «Банк Кредит Дніпро» продав через ДП «СЕТАМ» (Міністерства юстиції України) на голландському аукціоні приміщення у м. Київ за 25 276 680 грн.

Загальна площа лота складає 970,1 кв.м:
• Приміщення 1-го поверху: 610,5 кв. М;
• Підвальні приміщення: 301 кв. М;
• Антресоль: 58,6 кв. м.

Висота приміщень:
• Перший поверх: 4 м.
• Підвал: 2,75 м.

Стан нерухомості - задовільний. Приміщення частково передано в оренду.

«Завдяки гнучкому підходу Банку Кредит Дніпро до продажу нерухомого майна, попит на наші непрофільні активи знаходиться на високому рівні. Ми дякуємо «СЕТАМ» за допомогу в організації продажів, активну підтримку та ефективну взаємодію», — зазначив Петро Кривошеїн, заступник Голови правління з управління проблемними та непрофільними активами Банку Кредит Дніпро, - на поточний рік нами передбачено подальше планове зниження рівня непрофільних активів», — додав Петро Кривошеїн.

«Продовжуємо ефективну співпрацю у реалізації непрофільних активів банку. Цього разу банк через голландський аукціон продав будівлю у Шевченківському районі Києва. Лот пішов з під молотка за 25 276 680 грн, що на 1 676 680 грн більше за граничну ціну виставлену банком. Дякуємо партнеру за довіру до нашого аукціону й очікуємо на нові лоти», — зазначив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Перебіг торгів за посиланням:
setam.net.ua/auction/541202
Точна адреса лота: м. Київ, вул. Білоруська, 32

«Голландський аукціон» чи як його ще називають «редукціон» — це аукціонні торги, що проводяться за принципом пониження ціни. Під час такого аукціону ціна автоматично (покроково) знижується до граничної вартості, допоки хтось з учасників торгів не зупинить зниження своєю ставкою. Після цього учасники аукціону можуть робити ставки на підвищення ціни. Переможцем торгів стане той учасник, який запропонує найбільшу ціну.

АТ «Банк Кредит Дніпро» – український комерційний банк, заснований у 1993 році. Відповідно до класифікації Національного банку України, знаходиться у групі банків з приватним капіталом. Член Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 21,8 млрд грн.