Банк ПУМБ розпочав продавати майно на електронних торгах OpenMarket - Фото

Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції уклало угоду про реалізацію майна з публічним акціонерним товариством «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» на онлайн-аукціоні OpenMarket.

Всеукраїнська мережа відділень банку нараховує 172 відділення в усіх областях України. Фінансова установа входить до ТОП-5 найбільших банків України за версією «50 провідних банків України», а клієнтська база налічує 1,5 млн клієнтів.

У системі вже виставлено лот від банку - багаторівневу квартиру площею 213,8 кв.м в Одесі за адресою: вул. Ніжинська, 30 (Прибутковий будинок О. С. Щербакова)

Стартова ціна: 5 000 000 грн
Дата проведення аукціону: 5 травня 2021 року
Посилання на аукціон: https://cutt.ly/SvheY1U

«База покупців на OpenMarket налічує майже 87 тисяч людей і є найбільшою серед інших електронних аукціонів в Україні. Лоти банку обов’язково зацікавлять наших користувачів і будуть мати попит. Розраховуємо на плідну і довготривалу співпрацю з фінустановою», — наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

АТ «ПУМБ» — один із провідних українських банків. Належить промислово-фінансовій групі «СКМ». Заснований у грудні 1991. З 2009 року організаційно-правова форма ПУМБ – публічне акціонерне товариство. Головний офіс знаходиться в Києві.

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет з використанням технології Blockchain. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 14,9 млрд грн.