Через систему аукціонів OpenMarket було продано майна на 15 млрд грн  - Фото

Державне підприємство «СЕТАМ» (Міністерства юстиції України) на електронному аукціоні OpenMarket продало майна на загальну суму 15 163 161 025 грн.

Починаючи з 2014 року через систему було проведено 71 292 успішних аукціони. Завдяки конкуренції на торгах наші партнери додатково отримали 1,52 млрд грн. Середнє зростання ціни по реалізованим лотам — 12%.

База користувачів аукціону є найбільшою в Україні. На сьогодні це 88 тисяч учасників, і кожного дня додаються нові.

Найбільше лотів (72,6% від загальної чисельності) на онлайн-аукціонах було продано від Державної виконавчої служби та Приватних виконавців.

Повна статистика по продавцях за весь час:


Серед категорій, з проданого майна, найбільше було реалізовано об'єктів нерухомості та транспортних засобів.

Повна статистика по категоріях за весь час:


«Черговий мільярд гривень ми заробили менш ніж за 4 місяці. Результативність СЕТАМ доводить, що нам довіряють і нас обирають. Завдяки цьому наші користувачі можуть купувати не тільки арештоване та конфісковане через борги майно, але й майно, що було виставлено банками, компаніями чи такими ж звичайними фізичними особами, як вони самі. Працюємо далі!», — наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет з використанням технології Blockchain. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 15,1 млрд грн.