День відкритих дверей в Черкаській філії ДП “СЕТАМ” - Фото

11 червня Черкаська філія ДП “СЕТАМ” запросила представників малого та середнього бізнесу, жителів міста та області на “День відкритих дверей”.

На зустрічі у неформальній бесіді говорили про принципи та результати роботи державного електронного торговельного майданчика. Робітники філії розповіли про те, як і що можна купувати на СЕТАМ та допомогли зареєструватися всім охочим.

Під час екскурсії складом гості мали можливість оглянути автівки та інше майно, що незабаром виставлять на продаж. Це прекрасна можливість на власні очі побачити предмет торгів, а потім на сайті знайти лот, що зацікавив.

Знайти потрібний лот можна на https://setam.net.ua/auctions, скориставшись пошуком за категорією або за описом майна. Вся потрібна інформація - ціна, розмір гарантійного внеску, термін проведення торгів, характеристика товару, умови торгів - відкрита та доступна для всіх без попередньої реєстрації.

Щоб стати учасником торгів, потрібно зареєструватися та сплатити гарантійний внесок. Після завершення торгів всім учасникам, які торгувались, але не перемогли, гарантійні внески повертаються в повному обсязі. Також на сайті можна ознайомитися з затвердженими Порядками реалізації арештованого майна та активів неплатоспроможних банків, що передає в “СЕТАМ” на реалізацію Фонд гарантування вкладів фізичних осіб.