До уваги державних виконавців!  - Фото

До уваги державних виконавців!

Шановні державні виконавці, у зв'язку з реорганізацією міжрегіональних управлінь Міністерства юстиції, просимо вас перевірити актуальність назв ваших відділів у вашому електронному кабінеті. У разі виявлення невідповідності необхідно повідомити ДП "СЕТАМ", надіславши офіційний лист підписаний КЕП з копією наказу на адресу info@setam.net.ua. Перевірити дані вашого відділу можна в особистому кабінеті, в меню профілю.

Додатково звертаємо увагу, що кваліфікований електронний підпис державного виконавця, який використовується в системі має бути виданий для юридичної особи, в назві якій міститься актуальна назва відділу державної виконавчої служби.

У разі, якщо підпис містить стару назву відділу державної виконавчої служби — державним виконавцям буде відмовлено в активації КЕП з зазначенням відповідної підстави. Перевірити дані підпису можна на сайті АЦСК вашого надавача КЕП.

Також просимо ознайомитись з оновленою інструкцією у ваших особистих кабінетах, щодо змін в частині призначення начальником відділу чи тимчасовому виконанні обовʼязків начальника відділу.