До уваги партнерів ДП «СЕТАМ» - Фото

До уваги партнерів ДП «СЕТАМ»!

В останній час до ДП «СЕТАМ» від наших партнерів надходять запитання з приводу добровільної реалізації майна. Зокрема, чи буде продовжено роботу за цим напрямком після змін до Порядку щодо реалізації арештованого майна. 

Відповідаючи на ці запитання важливо звернути увагу на те, що наказом Міністра юстиції передбачаються зміни виключно до Порядку реалізації арештованого майна. Разом з тим, згідно з наказом Міністерства юстиції України та новою редакцією Порядку, ДП «СЕТАМ» продовжуватиме виконувати функції Організатора електронних торгів, як переможець конкурсу з відбору такого Організатора, який було проведено у березні 2019 року. З огляду на зазначене, наше підприємство і далі буде виконувати покладені на нього функції, крім тих, які пов’язані з адмініструванням системи електронних торгів.

Стосовно ж напрямку добровільної реалізації майна - ДП «СЕТАМ» повністю залишає його за собою та продовжить його активно розвивати.  

На сьогодні серед наших партнерів більше 20 банків та понад 400 контрагентів, які успішно продають майно на нашому електронному майданчику різноманітними за типами аукціонами. Станом на сьогодні загальна сума продажу за напрямком добровільної реалізації складає — 3,37 млрд грн, з них додатково зароблено завдяки конкурентним аукціонам 151 млн грн.

Тож запрошуємо усіх бажаючих до співпраці та на власному досвіді переконатись в зручності та ефективності нашого сервісу.