ДП «СЕТАМ» готується до відновлення аукціонів з продажу арештованого та банківського майна  - Фото

З метою сприяння реалізації державної політики у сфері захисту суверенітету і територіальної цілісності України, національних інтересів, національної безпеки, забезпечення її економічної самостійності, прав, свобод та законних інтересів громадян України, суспільства та держави, Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції України готується відновити проведення електронних аукціонів у системі OpenMarket.

«З технічного та ресурсного боку система повністю готова. Наразі завершується аналіз юридичних механізмів забезпечення проведення угод після проведення аукціонів. З цього приводу відбуваються постійні консультації з основними стейкхолдерами - Мін’юстом, виконавцями і основними замовниками добровільної реалізації (банки)», - наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Державний онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи становить 18 млрд гривень.