ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції продало майна на 18 млрд грн - Фото

Державне підприємство «СЕТАМ» (Міністерства юстиції України) на електронному аукціоні OpenMarket продало майна на загальну суму 18 186 726 071 грн

Починаючи з 2014 року через систему було проведено 76 073 успішних аукціонів. Завдяки конкуренції на торгах наші партнери додатково отримали 1 840 532 287 млрд грн. Середнє зростання ціни по реалізованим лотам — 11,3%.

База користувачів аукціону є найбільшою в Україні. На сьогодні це 93 630 учасників, і кожного дня додаються нові.

Найбільше лотів (68,2% від загальної чисельності) на онлайн-аукціонах було продано від Державної виконавчої служби та приватних виконавців.

Повна статистика по продавцях за весь час:

Серед категорій, з проданого майна, найбільше було реалізовано об'єктів нерухомості та транспортних засобів. Повна статистика по категоріях за весь час:


«Ми активно залучаємо нових партнерів та покупців, успішно реалізуємо активи будь-якої складності і вартості. Від канцелярського набору до літака чи елеватора. Найближчі наші плани це збільшення продажів за напрямком добровільної реалізації проблемних кредитів (NPL) та продовження цифровізації робочих процесів на підприємстві», — наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 18,1 млрд грн.