ДП «СЕТАМ» реалізувало майна для державних банків на понад 633 млн грн з початку воєнного стану  - Фото

З початку воєнного стану через електронний аукціон OpenMarket (Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) було продано активів держбанків Ощадбанку, ПриватБанку, Укргазбанку та Укрексімбанку на понад 633 503 438 грн.

Загально було успішно реалізовано 130 лотів від фінустанов.

Продаж банківських активів через е-аукціон OpenMarket дозволяє банкам відкрито визначати їх ринкову вартість і конвертувати непрофільні активи у кошти.

ТОП успішних аукціонів держбанків з найбільшою вартістю з початку воєнного стану:

«Завдяки нашій зручній системі та відкритим аукціонам, банки мають можливість очищувати баланс та продавати вигідно непрофільні активи. Особливо це важливо зараз, в умовах війни. Кожен успішний кейс дозволяє державним банкам підтримувати та стимулювати економіку України і ми раді їм в цьому допомогти», — зазначив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 19,9 млрд грн.