ДП “СЕТАМ” та Конфедерація будівельників України співпрацюватимуть разом - Фото

В середу, 22 червня, президент Конфедерації будівельників України Парцхаладзе Лев Ревазович та заступник генерального директора ДП “СЕТАМ” Писанчин Микола Михайлович підписали Меморандум про співпрацю.

В рамках Меморандуму ДП “СЕТАМ” надаватиме членам Конфедерації адміністративні послуги, пов'язані з державною реєстрацією речових прав на нерухоме майно.

Нещодавно ДП “СЕТАМ” отримало акредитацію на проведення реєстрації прав власності як будь-яке комунальне або державне підприємство, так само як державні та приватні нотаріуси, після проведення реформи реєстраційної служби.

“У нас в штаті є кваліфіковані фахівці з реєстрації прав власності. А у членів Конфедерації будівельників є необхідність в реєстрації прав власності на споруджувані об'єкти. Забудовники часто стикаються з неоперативним оформленням і з затягуванням процесів реєстрації права власності на новозбудоване майно. Ми готові надавати таку послугу", - зазначив Микола Писанчин.

“Наші тарифи дуже лояльні. Ми ставимо тільки ті норми, що передбачені державою. Якщо інші суб'єкти реєстрації ставлять додаткові платежі, то ми не маємо наміру їх вводити", - підкреслив т.в.о. гендиректора Микола Писанчин. Розмір тарифів встановлюється виходячи з термінів і швидкості реєстрації майнових прав.

Сторони вже обговорили подальші кроки щодо популяризації діяльності ДП “СЕТАМ” серед членів Конфедерації, а це - близько 700 організацій будівельного комплексу. Співробітники ДП “СЕТАМ” підготували цікаві лоти, за якими до реалізації пропонуються об'єкти незавершеного будівництва та інша нерухомість. ДП “СЕТАМ” розширює ринки реалізації та запрошує забудовників долучитися до участі у торгах.