ДП «СЕТАМ» запрошує оціночні компанії для співпраці   - Фото

У зв’язку з необхідністю забезпечення отримання відповідних звітів задля належної організації торгів арештованим майном, а також відповідно до вимог чинного порядку, ДП «СЕТАМ» запрошує до співпраці оціночні компанії.

Ми шукаємо спеціалістів з оцінки рухомого та нерухомого майна (включно з земельними ділянками), які мають досвід з оцінки майна не менше 5 років та мають в наявності всі відповідні сертифікати.

Якщо ви зацікавлені у співпраці з ДП «СЕТАМ», надішліть нам лист з темою «Послуги оцінки» про готовність до співпраці на нашу електронну пошту: info@setam.net.ua

Лист має містити інформацію про досвід роботи у сфері оцінки майна та відповідні сертифікати. А саме:

наявність в Учасника не менше одного оцінювача відповідної кваліфікації, який буде залучатись до надання послуг з оцінки та має чинні кваліфікаційні свідоцтва (кваліфікаційні документи) або кваліфікаційні сертифікати оцінювача майна, надати копії таких документів;

завірені копії кваліфікаційних свідоцтв (сертифікатів, документів) оцінювачів, виданих Фондом державного майна України, та свідоцтв (посвідчень) про проходження обов'язкового підвищення кваліфікації оцінювачів, які працюють в Учасника та яких було залучено до проведення оцінки і підписання звітів про оцінку активів.

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 18 млрд грн.