ДП «СЕТАМ» запрошує транспортні компанії для співпраці - Фото

ДП «СЕТАМ» запрошує до співпраці транспортні компанії для отримання послуг з перевезення транспортних засобів, технічної допомоги, транспортування майна та навантажувально-розвантажувальних послуг.

Місце надання послуг — головний офіс та філіали ДП «СЕТАМ», які знаходяться у 22 областях України: Вінницькій, Дніпропетровській, Житомирській, Івано-Франківській, Київській, Кіровоградській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій та Чернігівській, Волинській, Закарпатській, Запорізькій та Харківській.

Офіси філіалів, складів та автомобільних майданчиків знаходяться в обласних центрах. Послуги перевезення мають надаватись як по місту, так і за межами міста/по області.

Для надання якісних послуг, своєчасно та в повному обсязі, Виконавець може використовувати як власний, так і найманий транспорт, техніку та\або працівників, підписувати договори з третіми сторонами.

Строк дії Договору — протягом 12 календарних місяців з моменту укладення Договору.

Якщо ви зацікавлені у співпраці з ДП «СЕТАМ», надішліть нам лист з вашою комерційною пропозицією та інформацією щодо досвіду роботи на цю електронну пошту: s.tusaev@setam.net.ua

За додатковою інформацією звертайтеся за контактами:
Тусаєв Сергій Вячеславович
050-3224199

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 21,4 млрд грн.