ДП «СЕТАМ» заробило для держави та продавців за пів року 753 млн грн - Фото

Державним підприємством «СЕТАМ» (Міністерства юстиції) на електронному аукціоні OpenMarket було реалізовано майна на 753,3 млн грн у першому півріччі 2023 року.

З початку року через систему було проведено 2 074 успішних аукціони. Завдяки конкуренції на торгах, наші продавці додатково отримали понад 76,6 млн грн.

Арештованого майна було реалізовано на 610,4 млн грн, а в рамках добровільного продажу (переважно продаж банківського майна) на 142,9 млн грн.


«За ці пів року ми реалізували безліч лотів, серед яких адміністративно-складський комплекс у Київській області, права вимоги за проблемними кредитами від Ощадбанку, судно VASYL FRANKO, офісні та комерційні приміщення і навіть бар-ресторан у вигляді корабля. Також ми успішно реалізували права на розміщення тимчасових споруд в парку ім. М. Чекмана, м. Хмельницький. Запрошую й інших продавців звертатися до нас та наслідувати такий приклад ефективної співпраці», - наголосив гендиректор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 20,7 млрд грн.