Фонд державного майна України та ДП «СЕТАМ» підписали договір про   співпрацю - Фото

У понеділок, 11 квітня, між Фондом державного майна України та державним підприємством “СЕТАМ” було укладено договір про організацію продажу майна, що перебуває у державній власності, через систему електронних торгів СЕТАМ.

Відповідно до договору, ДП “СЕТАМ” виконуватиме для ФДМУ наступні послуги:

- організація продажу на аукціоні об'єктів приватизації, у тому числі об'єктів незавершеного будівництва;
- організація продажу майна, що перебуває у державній власності, через біржі, на аукціонах, за конкурсами, відчуження якого можливе з дозволу Фонду державного майна України.

В рамках співпраці між ФДМУ та ДП “СЕТАМ” планується продаж об'єктів малої приватизації через електронні торги. Реалізація досягнутої згоди в рамках договору між ДП “СЕТАМ” та Фондом державного майна України дозволить спростити систему продажів об’єктів приватизації, зробити її більш прозорою, зменшить рівень бюрократизації та надасть можливість більш широкого доступу до продажів такого майна.

Довідка:

СЕТАМ (cистема електронних торгів арештованим майном) - це прозорий, простий та ефективний засіб реалізації арештованого майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 р. Веб-сайт системи СЕТАМ: https://setam.net.ua/