Індустріалбанк розпочав співпрацю з СЕТАМ та виставив на аукціон перші лоти  - Фото

АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» та ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції підписали договорів про співпрацю в частині реалізації непрофільного майна банку через державний онлайн-аукціон OpenMarket.

Першими лотами в системі е-аукціону стали земельні ділянки у Київській області, селах Дерев’янки та Рожни.

Деталі про лоти:

Земельна ділянка у Київській області, Васильківському районі, селі Дерев’янки має площу 0,25 га. Стартова ціна за неї складає 535 475 грн, а гарантійний внесок - 26 773 грн.

Земельна ділянка у Київській області, Броварському районі, селі Рожни має площу 0,1848 га. Стартова ціна за неї складає 290 173 грн, а гарантійний внесок - 14 508 грн.

Цільове призначення земельних ділянок: для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

«Раді долучитися до партнерів електронного держаукціону, який вже добре зарекомендував себе на ринку продажів банківського майна. Співпраця з СЕТАМ допоможе нам ефективно реалізувати активи банку і визначити об’єктивну ціну за лоти», — зазначив Михайло Довбенко, Голова Правління
АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК».

«Ділянки знаходяться всього в годині їзди від Києва. Вони підійдуть тим, хто шукав землю під будівництво власного будинку з великим подвір’ям. Ознайомитись з нерухомістю особисто можна записавшись на перегляд. Для цього треба зв’язатися зі зберігачем, його контакти розташовані у розділі «Порядок та умови» за посиланням на потрібний вам лот», — наголосив Олександр Мамро, генеральний директор ДП «СЕТАМ».

Аукціони стартують 30 квітня 2024 року.

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року, а загальна сума продажу з початку роботи становить 21,7 млрд грн.