МетаБанк розпочав продавати майно на електронних торгах OpenMarket - Фото

Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції уклало угоду про реалізацію майна з Акціонерним товариством «МетаБанк» на онлайн-аукціоні OpenMarket.

МетаБанк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, учасником міжнародної платіжної системи Mastercard International та має власну платіжну систему «Металлкарт», а також є членом міжнародної системи міжбанківських фінансових телекомунікацій SWIFT. За рішенням Уряду, у 2020 році входить до переліку з 44 банків, через які здійснюється виплата пенсій, грошової допомоги, а також заробітної плати працівникам бюджетних установ.

Першим аукціоном від банку в системі стала частина виробничо-складського комплексу в м. Запоріжжя, вул. Цимлянська, 1.

Стартова ціна: 6 700 000 грн

Дата проведення аукціону: 17 березня 2021 року

«Тільки за лютий СЕТАМ почав співпрацювати з трьома новими банками. На мою думку, це свідчить про стрімкий розвиток напрямку «Добровільний продаж» і про впевненість наших партнерів в ефективності електронних аукціонів OpenMarket», — наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Посилання на лот: https://bit.ly/3qaVwqx

АТ «МетаБанк» — український комерційний банк, заснований 12 липня 1993 року, належить до групи банків з приватним капіталом. Станом на 1 листопада 2020 року за розміром активів банк знаходився на 58 місці серед усіх 74 українських банків.

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет з використанням технології Blockchain. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 14,25 млрд грн.