Мін’юст знайшов домівку для 13 пітонів конфіскованих за рішенням суду - Фото

Днями відбулося засідання комісії у відділі примусового виконання рішень Управління забезпечення примусового виконання рішень у Львівській області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Львів) щодо безоплатної передачі 13 пітонів конфіскованих на митниці.

Змій минулого року намагався незаконно перевести із Польщі мешканець Чернівецької області. У багажному відділені митники побачили холодильник, в якому у коробці в шести мішках знаходились плазуни. Враховуючи спосіб перевезення, деякі пітони перебували у критичному стані. Їх було вилучено і конфісковано за рішенням суду.

За рішенням комісії 13 конфіскованих пітонів було безоплатно передано зоопарку Limpopo в Львівській області, де вони до цього перебували на тимчасовому утриманні.

«Раніше, за сприяння Міністерства юстиції, були знайдені домівки для левів та ведмедів конфіскованих у власника з приватного покровського, так званого, «зоопарку смерті». Тепер, виконуючи взяті на себе зобов’язання знайшли комфортну домівку для пітонів», - наголосив генеральний директор Державного підприємства «СЕТАМ» Олександр Мамро.