На аукціон виставлено туристичний комплекс біля Кришталевої печери в Тернопільській області - Фото

ТОВ «Туристичний комплекс «Поділля» виставило на електронний аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) об’єкт незавершеного будівництва в Тернопільській області, с. Кривче. Стартова ціна за лот складає 1 500 000 грн.

Загальна площа двоповерхової будівлі з підвалом та цоколем - 261,9 кв.м (5 727 грн за 1 кв.м). Всього в будівлі 10 кімнат.

Об’єкт розташований на орендованій до 2061 року земельній ділянці, яка межує однією стороною з лісом, її фасад виходить на туристичну стежку до печери «Кришталева» - унікального місця, яке постійно приймає туристів, має гарне транспортне сполучення, на всьому шляху асфальтове покриття, та чудові краєвиди.

На території комплексу є трансформатор, проведений оптоволоконний інтернет. План будови можна знайти в розділі «Вкладення».

Лот знаходиться поруч з туристичним маршрутом: Кам’янець-Подільська фортеця, Хотинська фортеця та печера «Кришталева» (Кривче). 


Аукціон стартує вже 18 березня 2024 року.
Гарантійний внесок для участі у торгах складає 75 000 грн.
Зареєструватись на участь в аукціоні можна за посиланням:
setam.net.ua/auction/543239

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 21,9 млрд грн.