На держаукціон СЕТАМ виставлено арештований адміністративно-складський майновий комплекс у Київській області  - Фото

Через електронний аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції) виставлено на продаж приватним виконавцем адміністративно-складський єдиний майновий комплекс з допоміжними будівлями, спорудами та земельною ділянкою у Київській області. Стартова ціна лота - 177 318 686 грн.

Загальна площа майнового комплексу: 21461,2 кв.м

Загальна площа земельної ділянки: 4,9752 га

Цільове призначення земельної ділянки: для будівництва та обслуговування будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку.

Лот складається з адміністративного корпусу, складу, навісу, механічної майстерні, насосної станції, посту охорони, замощення, земельної ділянки та іншого майна.

«Цей майновий комплекс має всі шанси зацікавити інвесторів, враховуючи місцезнаходження, розміри та розвинену інфраструктуру. Гарантійний внесок для участі в аукціоні складає трохи більше ніж 8,8 млн грн», — повідомив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Дата проведення аукціону: 26 січня 2023 року

Місцезнаходження майна: Київська обл., с. Крюківщина, вул. Асканія, буд. №1А-Б-В-Г та Київська обл., с. Крюківщина, вул. Асканія.

Посилання на лот: setam.net.ua/auction/519297

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 19,5 млрд грн.