Оголошення про заокруглення платежів  - Фото

Відповідно до норм постанови НБУ від 24.09.2019 р. № 117 "Про внесення зміни до постанови Правління Національного банку України від 20 червня 2019 р. № 82", що набрала чинності 25 вересня 2019 року, банки України можуть заокруглювати суми касових операцій за кожним касовим документом відповідно до підстав, визначених законодавством України, та за правилами, встановленими п. 4 постанови НБУ № 25 "Про оптимізацію обігу монет дрібних номіналів".

Тому, повідомляємо, що під час сплати гарантійного внеску готівкою через каси банківських установ, банки можуть повідомляти про необхідність заокруглення суми коштів, що закінчується від 1 до 9 копійок.

УВАГА! СУМА ЯКА МАЄ БУТИ ЗАРАХОВАНА НА РАХУНОК ОРГАНІЗАТОРА, НЕ ПОВИННА БУТИ МЕНШЕ РОЗМІРУ ГАРАНТІЙНОГО ВНЕСКУ ВИЗНАЧЕНОГО В ІНФОРМАЦІЙНОМУ ПОВІДОМЛЕННІ НА ВЕБ-САЙТІ!

Звертаємо увагу, що у разі надходження на рахунки Державного підприємства "СЕТАМ" суми коштів, що є більшою за суму розміру гарантійного внеску та/або розміру додаткової винагороди організатора, різниця між такими сумами буде повертатися учаснику на розрахункові реквізити вказані в особистому кабінеті.

Рекомендуємо перевірити актуальність реквізитів, зазначених в особистому кабінеті, та у разі відсутності таких, заповнити відповідні рядки. Додатково повідомляємо, що у разі актуалізації реквізитів (внесення змін до рядків з реквізитами) після оплати гарантійного внеску, про це необхідно повідомити Державне підприємство "СЕТАМ" письмово, шляхом направлення заяви про зміну реквізитів, на адресу: 01001, м. Київ, вул. Стрілецька, буд. 4-6.