ОКСІ БАНК розпочав продавати майно на електронних торгах OpenMarket - Фото

Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції уклало угоду про реалізацію майна з Акціонерним Товариством ОКСІ БАНК на онлайн-аукціоні OpenMarket.

Першими лотами в системі стали об'єкти нерухомості в Хмельницькій та Львівській областях:

Приміщення в м. Кам'янець-Подільський, вул. Князів Коріатовичів
Загальна площа: 252,7 кв.м.
Стартова ціна: 387 300 грн
Дата проведення аукціону: 22 березня 2021 року
Посилання на лот: https://cutt.ly/Pk5quNd

Будівля колишнього дитячого садку в Львівській обл., м. Новий Розділ, пр. Шевченка
Загальна площа: 3044,4 кв.м
Стартова ціна: 4 000 000 грн
Дата проведення аукціону: 22 березня 2021 року
Посилання на лот: https://cutt.ly/lk5qcrJ

«Нещодавно ОКСІ БАНК став переможцем рейтингу «Банки року – 2021» у номінації «Роздрібний банк». Вітаю колектив фінустанови з цим. Думаю технологічні можливості OpenMarket і велика кількість зареєстрованих покупців допоможуть банку продавати майно з балансу вигідно та ефективно», — наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

АТ «ОКСІ БАНК» — це універсальна фінансово-кредитна установа, що обслуговує суб’єктів господарської діяльності та фізичних осіб. З початку роботи в жовтні 2008 року банк веде прибуткову діяльність, виконує всі економічні нормативи, а також норматив обов’язкового резервування, які встановлені та контролюються Національним банком України.

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет з використанням технології Blockchain. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 14,17 млрд грн.