Олександр Мамро: На 16-ий млрд грн ми продали менше ніж за півтора місяці - Фото

Державне підприємство «СЕТАМ» (Міністерства юстиції України) на електронному аукціоні OpenMarket продало майна на загальну суму 16 499 388 347 грн.

Починаючи з 2014 року через систему було проведено 72 442 успішних аукціони. Завдяки конкуренції на торгах наші партнери додатково отримали 1,67 млрд грн. Середнє зростання ціни по реалізованим лотам — 12%.

База користувачів аукціону є найбільшою в Україні. На сьогодні це 89 406 учасників, і кожного дня додаються нові.

Найбільше лотів (68,8% від загальної чисельності) на онлайн-аукціонах було продано від Державної виконавчої служби та Приватних виконавців.

Повна статистика по продавцях за весь час:

Серед категорій, з проданого майна, найбільше було реалізовано об'єктів нерухомості та транспортних засобів.

«Цього року ми суттєво підвищили продажі в рамках співпраці з банками і до відмітки в 16 млрд дійшли всього за півтора місяця. Це рекорд для підприємства. Левову частку в черговому мільярді займає реалізація елеватору в Івано-Франківський області для Укргазабанку за 298 млн грн», — зазначив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України)— це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 16,4 млрд грн.