OpenMarket (ДП “СЕТАМ”) продає олійножировий комбінат «Славолія» за 150 млн грн   - Фото

До складу ОЖК входять три основних виробничих підрозділи: маслоекстракційний цех, гідрогенізаціонний цех, миловарний цех.
Підприємство являє собою єдиний комплекс цехів і допоміжних підрозділів з розвиненою інфраструктурою, яка забезпечує можливість переробляти 800-820 тон насіння соняшнику на добу, 500 тон бобів сої, 480 тон насіння ріпаку на добу.
На продаж виставлено нежитлові будівлі та споруди (основні будівлі - 90, споруди - 9) загальною площею 70 030,8 кв. м та три земельні ділянки загальною площею 27,7678 га.
Майно знаходиться у власності АТ "Ощадбанк".
“Підприємство є одним з найбільших масложирових комплексів країни. Має власну торгову марку та потужності для виробництва бутильованої продукції. Впевнений, цей лот знайде покупця", - підкреслив генеральний директор ДП “СЕТАМ” Віктор Вишньов.
 
Опис лоту: https://setam.net.ua/auction/287014.
Дата проведення аукціону: 2 Липня 2018 року
Стартова ціна: 150 000 000.00 грн
 
Довідка: Слов'янський олійножировий комбінат має більш ніж піввіковий досвід переробки олійних культур.
ОЖК здійснив масштабну реконструкцію: був запущений комплекс сучасного обладнання з переробки рослинної олії продуктивною потужністю 100 т готової продукції на добу, встановлено нове обладнання фірм Alfa Laval, Westfalia Separator, Rosdaunt, De Smet, Europa Kraunt, що дозволило підняти технологію очищення і рафінації олії на високий рівень за допомогою повного циклу переробки.
Лінія дезодорації соняшникової олії вдосконалена завдяки застосуванню безперервної схеми м'якого очищення Soft Flow - обробки масла під вакуумом і при більш низьких, ніж зазвичай, температурах. Завдяки цьому соняшникова олія очищується від шкідливих речовин, зберігаючи природний комплекс вітамінів і ненасичених жирних кислот.
ОЖК спеціалізується на переробці насіння олійних культур, випуск харчової і технічної масложирової продукції: рослинних масел, шроту, саломаси харчової для маргаринової продукції, саломаси технічної для миловаріння, гліцерину технічного, стеаринової кислоти для шинної промисловості, господарського мила.
Продукція (масло соняшникове та майонез) реалізується під ТМ «Славолія».
Підприємство розташоване в місті Слов'янську.
 
OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.