OpenMarket (ДП “СЕТАМ”) продає ремонтні цехи заводу «Арсенал» під забудову за 561 млн грн - Фото

OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) продає нежитлову будівлю – корпус №4 (Е), площею 37 957,50 кв. м., та земельну ділянку, площею 1,3633 га., за адресою м. Київ, Печерський район, вул. Московська, 8.
«Будівля та ділянка розташовані в історичному центрі столиці й мають величезну перспективу комерційної забудови», - підкреслив генеральний директор ДП “СЕТАМ” OpenMarket Віктор Вишньов.
Основна перевага подібних ділянок у порівнянні з ділянками, вільними від забудови, це наявність комунікацій.
Виробничі підприємства завжди споживали великі обсяги газу та електроенергії, тому мали потужні інженерні мережі.
На сьогодні забезпечення в достатньому обсязі електроенергією та газом території, при розробці будь-якого виду нерухомості в міських умовах, є досить великою витратною статтею.
«Якщо розглядати в цьому аспекті green field (чисту ділянку) і brown field (освоєну ділянку) як дві альтернативи, то раніше розроблена ділянка (нинішня промзона) є більш вигідною, оскільки в цьому випадку немає необхідності у великих інвестиціях на організацію та підключення інженерних систем», - пояснив Віктор Вишньов.

Повна інформація про лот: https://setam.net.ua/auction/259277

Стартова ціна: 561 066 582.46 грн.
Дата проведення аукціону: 29 cічня 2018 року.

OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.

Веб-сайт OpenMarket: https://setam.net.ua/
Сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/setam.gov/?ref=bookmarks