OpenMarket продає за борги Полтавський дослідний механічний завод за 27 млн грн - Фото

Сфера діяльності Публічного акціонерного товариства "Полтавський дослідний механічний завод": виготовлення запчастин для всіх видів техніки; відновлення зношених запчастин або покращення технічних характеристик виробів (підвищення їх зносо-та корозійної стійкості) методом надзвукового газотермічного напилення.

Історія Полтавського дослідного механічного заводу веде свій відлік з 14 червня 1944 року. За період свого існування підприємство освоїло виробництво виробів для систем вентиляції: верстатів і механізмів по виготовленню вентиляційних і трубних заготівок для санітарно-технічних систем, а також продукції з чавунного лиття.

Завод виготовляє широкий асортимент запчастин до компресорів (КТ і ПК), верстатів і механізмів по виготовленню вентиляційних і трубних заготівок, відновлює зношені запчастини методом надзвукового газотермічного напилення.

«Переваги підприємства: оновлений верстатний парк, що дозволяє поліпшити якість продукції, що випускається, збільшити продуктивність і знизити енергоємність виробництва", - підкреслив генеральний директор ДП “СЕТАМ” OpenMarket Віктор Вишньов.

Повна інформація про лот: https://setam.net.ua/auction/264144.

Стартова ціна: 27 825 024.00 грн.

Дата проведення аукціону: 26 січня 2018.

 

OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) - це чесний, простий та ефективний засіб реалізації майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.

 

Веб-сайт OpenMarket: https://om.gov.ua

Сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/setam.gov