Ощадбанк через держаукціон СЕТАМ продав право на укладання договору фінлізингу на консервний завод в Кропивницькому  - Фото

АТ «Ощадбанк» продало на електронному аукціоні OpenMarket (Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) консервний завод з обладнанням у Кропивницькому на умовах фінансового лізингу.

Комплекс та обладнання знаходяться за адресою: Кіровоградська обл., Кропивницький р-н, с. Соколівське, просп. Соколівський (Комсомольський), 1А

Ціна продажу склала — 47 303 959 грн.

«Попри те, що об’єкт реалізувалася на умовах розстрочки платежу, покупець зробив ставку, яка дорівнює повній вартості без умов лізингу. Продаж такого великого заводу вказує на те, що економіка потроху оговтується і пристосовується до поточної ситуації» — наголосив гендиректор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Ознайомитися з перебігом торгів можна за посиланням: https://bit.ly/3jYVRfd

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 18 млрд грн.